通知

主題工具 顯示模式
designstevenyu designstevenyu 目前離線
註冊日期: 2014-03-18
預設

2014-10-21, 12:34 AM
招 5 號位 ( 中鋒 ) 隊友,我地球隊以內線球員為進攻主力,不會要高大球員做籃板機器!!
回覆時引用此篇文章
airforce_45 airforce_45 目前離線
airforce_45 的頭像
註冊日期: 2012-07-14
預設

2014-10-27, 12:47 AM
你好,有興趣join:請問有無whatsapp group之類,我比較少玩facebook
好鍾意你地個concept,唔個人主義,好希望加入
回覆時引用此篇文章
designstevenyu designstevenyu 目前離線
預設

2014-11-09, 02:15 AM
你在facebook pm 資料給我 thx
回覆時引用此篇文章
預設

2015-03-06, 06:17 PM
push.......
回覆時引用此篇文章
jackie59 jackie59 目前離線
jackie59 的頭像
註冊日期: 2003-12-22
預設

2015-03-11, 10:29 AM
你好, 本人想參加呀!!! 是否add FB個group便可??
回覆時引用此篇文章
預設

2015-03-24, 03:35 PM
yes 入我地Facebook參加我地活動
回覆時引用此篇文章
預設

2015-03-24, 03:35 PM
你係打咩位同身高?
回覆時引用此篇文章
michael1996 michael1996 目前離線
註冊日期: 2015-07-13
預設

2015-07-29, 06:36 PM
Want join
186c
主小前鋒副中鋒
此篇文章於 2015-07-29 06:51 PM 被 michael1996 編輯。
回覆時引用此篇文章
預設

2015-07-31, 04:20 PM
有興趣可到本會facebook pm 我thx
回覆時引用此篇文章
預設

2015-07-31, 04:21 PM
https://www.facebook.com/groups/241650041216/
回覆時引用此篇文章
主題工具
顯示模式

發文規則
不可以發表新主題
不可以發表回覆
不可以上傳附件
不可以編輯自己的文章

啟用 BB 代碼
論壇啟用 表情符號
論壇啟用 [IMG] 代碼
論壇啟用 HTML 代碼