通知

主題工具 顯示模式
我只識佐敦 我只識佐敦 目前離線
我只識佐敦 的頭像
註冊日期: 2014-02-21
預設

爭 ⋯⋯ 笨! Air Vapormax 95

2018-08-16, 06:44 PM
周星星當年戲中一句對白:
爭咩呀,溝埋一齊做瀨尿生丸呀,笨!
聰明嘅香港人即刻食住呢句話
創製出好多有「涵」嘅肉丸
熱賣至今~

Nike 似乎都好明白「溝埋」的大道理
多年來出左唔少溝埋一齊嘅鞋款
今次到 Air Max 95 溝埋 Air Vapormax
上傳的縮圖
按圖片以查看大圖

名稱:	0E7C0377-F77C-4210-9E20-D68335DB1DA5.jpg
查看次數:	40
檔案大小:	46.5 KB
ID:	117403  

回覆時引用此篇文章
我只識佐敦 的頭像
預設

2018-08-16, 06:53 PM
之前已經出過 Air Max 97 溝埋 Vapormax
但在一陣陣「好樣衰呀」的嘈吵聲之下
好快就售罄 ⋯⋯

今次又在一陣陣「好難睇呀」的叫囂聲之下
官方網站又一秒 KO

現在買鞋奉行「佛系大法」一切隨緣
今早行經 PS7 有數人排隊中
心中想「得個幾個人,一定無好野賣」
果真無好野,nothing special ~

逛逛下行到去太古廣場
有喎,齊碼喎
緣份到,買吧!
上傳的縮圖
按圖片以查看大圖

名稱:	EE354665-8702-4FCD-8162-F0B9D60E9301.jpg
查看次數:	39
檔案大小:	157.5 KB
ID:	117404   按圖片以查看大圖

名稱:	57322421-6075-42E1-B7B5-065128514A23.jpg
查看次數:	38
檔案大小:	146.1 KB
ID:	117405   按圖片以查看大圖

名稱:	839D4EFD-2773-432B-AEE2-976D0EE0FCAA.jpg
查看次數:	38
檔案大小:	115.9 KB
ID:	117406  

此篇文章於 2018-08-16 06:58 PM 被 我只識佐敦 編輯。
回覆時引用此篇文章
cky cky 目前離線
cky 的頭像
註冊日期: 2003-01-03
預設

2018-08-21, 02:12 AM
呢對我考慮咗幾日
最後都買左
着咗幾次原版 95
貪新鮮買對 vapormax 㡳着下

Enjoy HK-Kicks, enjoy sneakers!
回覆時引用此篇文章
我只識佐敦 的頭像
預設

2018-08-22, 06:05 PM
Vapormax 真係要試下
話哂都係最新技術
感覺跟過往的 Air 技術大有分別
好似踩著幾條司華力腸咁 XD
溝 97 silver bullet 買唔到
今次 溝 95 Neon 竟然大貨呢
當然要買啦

回覆時引用此篇文章
cky cky 目前離線
cky 的頭像
註冊日期: 2003-01-03
預設

2018-08-29, 01:22 AM

結果都係買了
經驗話頭幾次着係最正
之後個 air bag 的反應就會差咗

Enjoy HK-Kicks, enjoy sneakers!
回覆時引用此篇文章
主題工具
顯示模式

發文規則
不可以發表新主題
不可以發表回覆
不可以上傳附件
不可以編輯自己的文章

啟用 BB 代碼
論壇啟用 表情符號
論壇啟用 [IMG] 代碼
論壇啟用 HTML 代碼