通知

主題工具 顯示模式
+taKATa+ +taKATa+ 目前離線
+taKATa+ 的頭像
註冊日期: 2009-10-25
預設

有感而發,不喜就插!!

2013-07-11, 09:10 AM
假鞋充斥市面,搞到依家人心惶惶,眼見最近好多朋友都開post要求各路波鞋達人去幫手辨別真偽,真係睇到有啲唔耐煩。

查實著對Jordan出街,真係有幾多人咁無聊去研究你著嗰對Jordan係真定假呀,唔通叫你除對鞋落黎睇你啲detail位咩。如果攞黎儲嘅,都係俾自己睇嘅啫,唔通你想開個波鞋展黎show off咩,所以我覺得既然都俾得錢買,就唔好care呢啲嘢啦!

純粹有感而發,並無針對個別人仕!

Another Day Another Challenge
此篇文章於 2013-07-11 09:15 AM 被 +taKATa+ 編輯。
回覆時引用此篇文章
b123 b123 目前離線
註冊日期: 2003-06-24
預設

2013-07-11, 09:29 AM
如果你用正價/炒價買左對假鞋,唔知你又有咩睇法?
回覆時引用此篇文章
ymt2728 ymt2728 目前離線
註冊日期: 2012-10-05
預設

2013-07-11, 09:30 AM
我覺得另開一個group 俾人問或答QC野啦。
回覆時引用此篇文章
orabuln orabuln 目前離線
orabuln 的頭像
註冊日期: 2012-08-01
預設

2013-07-11, 09:32 AM
其實覺得耐煩... 可以唔睇...
大把人買完鞋都會上網揾人鑒定...
鑒定波鞋... 除左哩度... 其實仲可以去虎仆鑒定中心...
回覆時引用此篇文章
scout scout 目前離線
scout 的頭像
註冊日期: 2003-01-04
預設

2013-07-11, 09:51 AM
正價/炒價買對假鞋OR廠貨就NO WAY!

因此我絕對唔會去水貨舖買鞋! 都唔知假定超A貨!

MY NICK ACTUALLY CALL: SCOUTDAN
回覆時引用此篇文章
jacky chak jacky chak 目前離線
jacky chak 的頭像
註冊日期: 2012-02-23
預設

2013-07-11, 10:28 AM
真接一點講~~~
如果唔係有利益關係,我諗唔到有乜實際原因要開post叫人唔好care自己比正價or炒價入廠貨~~~
回覆時引用此篇文章
kobethomson kobethomson 目前離線
註冊日期: 2003-06-28
預設

2013-07-11, 10:39 AM
To be honest, if I don't have a real pair beside me, i don't even know the A grade fakes are fakes or not.
Very understandable to ask for PPL to help.
回覆時引用此篇文章
J_walker J_walker 目前離線
J_walker 的頭像
註冊日期: 2003-04-09
預設

2013-07-11, 10:52 AM
咁唔怪得d人會唔care牛丸無牛肉
回覆時引用此篇文章
sneakermon sneakermon 目前離線
sneakermon 的頭像
註冊日期: 2008-03-15
預設

2013-07-11, 11:07 AM
I totally disagree. If you pay 2 or 3K for a shose you really like and pay for it but tha is fake. How come I need to pay so many but stull got a fake one. If buy a fake one I can go to TaoBao pay only few hundred can buy a pair already. How come pay 3K but still buy a fake one. This is the point all brother don't want to be stupid to buy a fake one but pay a lot. This is why a lot of brother want to help. I also just buy a AJ11 low but don't know is real o not....very not good feeling for me also.. Why I pay so much but no one can tell me this is real or fake.

http://www.facebook.com/SneakerMon
回覆時引用此篇文章
sneakermon sneakermon 目前離線
sneakermon 的頭像
註冊日期: 2008-03-15
預設

2013-07-11, 11:08 AM
引用:
作者: J_walker 查看文章
咁唔怪得d人會唔care牛丸無牛肉
Same story! How come i payfor a beef but finially I am not eating beef.

http://www.facebook.com/SneakerMon
回覆時引用此篇文章
主題工具
顯示模式

發文規則
不可以發表新主題
不可以發表回覆
不可以上傳附件
不可以編輯自己的文章

啟用 BB 代碼
論壇啟用 表情符號
論壇啟用 [IMG] 代碼
論壇啟用 HTML 代碼