通知

主題工具 顯示模式
mmmmmm mmmmmm 目前離線
mmmmmm 的頭像
註冊日期: 2004-12-02
預設

2010-11-10, 01:13 AM
very nice five rings!!!
回覆時引用此篇文章
j_wong05 j_wong05 目前離線
j_wong05 的頭像
註冊日期: 2005-11-14
預設

2010-11-10, 10:33 AM
nice pick Bush!!!
回覆時引用此篇文章
otto_leung167 otto_leung167 目前離線
otto_leung167 的頭像
註冊日期: 2003-05-01
預設

2010-11-10, 11:21 AM
引用:
作者: 吉田 查看文章
CHING 係排乜排左4日呀? 我最多最多都係排過DUNK HI PREMIUM 啡色果對.都好多年對LU. 都只係排左一晚, 以想死 LOL
當年係英國排What The Dunk
排四日,朝早番工,放工沖個涼,就排到第二朝,再番工
回覆時引用此篇文章
bush bush 目前離線
bush 的頭像
註冊日期: 2005-09-21
預設

2010-11-10, 11:46 PM
SKYWLKER thank you!^^
DT582 應承埋你啦!^^
RASHEED 我想啲師兄抽我水嘛!
回覆時引用此篇文章
bush 的頭像
預設

2010-11-10, 11:52 PM
mmmmmm thank you!
J WONG05 thank you巴打,返嚟味呀?
OTTO 人為財死,與人無由!
此篇文章於 2013-06-17 08:37 PM 被 bush 編輯。
回覆時引用此篇文章
fengcaisan fengcaisan 目前離線
fengcaisan 的頭像
註冊日期: 2008-03-08
預設

2010-11-11, 12:33 AM
就系呢對啦,如果你冇,我實唔會有。
好彩你買咋

---------------------------------------------------------------------------------------

廣州Sugar Ray
回覆時引用此篇文章
jordteam jordteam 目前離線
jordteam 的頭像
註冊日期: 2002-12-25
預設

2010-11-11, 01:19 AM
岩岩見完CKY~ 終於明個TITLE點解啦~呵呵呵呵~~~~~~~~
你肯付出就有回報啦!!!
回覆時引用此篇文章
dec.SteeL dec.SteeL 目前離線
dec.SteeL 的頭像
註冊日期: 2004-06-27
預設

2010-11-11, 01:26 AM
引用:
作者: fengcaisan 查看文章
就系呢對啦,如果你冇,我實唔會有。
好彩你買咋
廣州nike logo, 好正wo!!!

DOING THE RIGHT THING.
回覆時引用此篇文章
bush 的頭像
預設

這些機會不是屬於我(原本)

2010-11-11, 10:20 AM
各位巴打 粉紅5 ring
此篇文章於 2011-01-30 07:13 PM 被 bush 編輯。
回覆時引用此篇文章
fengcaisan fengcaisan 目前離線
fengcaisan 的頭像
註冊日期: 2008-03-08
預設

2010-11-11, 10:49 AM
引用:
作者: infant23 查看文章
好!等看 5 Rings 加 pink

5D黎睇
真系好襯

infant ,Bx殊成日毒毒下,pink都分分鐘俾距毒埋,以後堅決少睇距post

---------------------------------------------------------------------------------------

廣州Sugar Ray
回覆時引用此篇文章
主題工具
顯示模式

發文規則
不可以發表新主題
不可以發表回覆
不可以上傳附件
不可以編輯自己的文章

啟用 BB 代碼
論壇啟用 表情符號
論壇啟用 [IMG] 代碼