通知

主題工具 顯示模式
yuiao yuiao 目前離線
註冊日期: 2008-12-07
預設

2016-12-29, 01:44 PM
引用:
作者: Miller31 查看文章
用代運上個禮拜已經到左, 唔洗一舊
請問邊間代運? eastbay可用嗎? 幾錢? THX~
回覆時引用此篇文章
ninoso ninoso 目前離線
註冊日期: 2015-04-20
預設

2016-12-29, 02:36 PM
竟然仲有間online shop有BB鞋賣, 仲要齊碼, 2C至2.5Y都有, 咩事?!
回覆時引用此篇文章
toson toson 目前離線
註冊日期: 2005-03-27
預設

2016-12-29, 09:52 PM
引用:
作者: ninoso 查看文章
竟然仲有間online shop有BB鞋賣, 仲要齊碼, 2C至2.5Y都有, 咩事?!
賣幾錢先??

以鞋會友
回覆時引用此篇文章
logicxp logicxp 目前離線
註冊日期: 2008-12-29
預設

2017-01-04, 04:39 PM
我真系頂佢呀.運費咁貴 最後景然用左類似代運公司寄來....FOOTLOCKER衣家真系CHEAP到爆
回覆時引用此篇文章
donaldjackie donaldjackie 目前離線
donaldjackie 的頭像
註冊日期: 2006-07-27
預設

2017-01-04, 05:58 PM
引用:
作者: logicxp 查看文章
我真系頂佢呀.運費咁貴 最後景然用左類似代運公司寄來....FOOTLOCKER衣家真系CHEAP到爆

Eastbay 都係。我10/12 ordered. 28/12先由香港代運送到。
回覆時引用此篇文章
logicxp logicxp 目前離線
註冊日期: 2008-12-29
預設

2017-01-18, 09:23 AM
引用:
作者: donaldjackie 查看文章
Eastbay 都係。我10/12 ordered. 28/12先由香港代運送到。
睇黎FOOTLOCKER其下幾間野都會轉用轉運....
回覆時引用此篇文章
jackykhl jackykhl 目前離線
註冊日期: 2003-06-07
難過

2017-01-20, 10:58 AM
你地收到對鞋都算好。我果對eastbay覆我話寄失左。
回覆時引用此篇文章
Ah_J Ah_J 目前離線
註冊日期: 2016-10-22
預設

2017-01-23, 10:14 PM
引用:
作者: jackykhl 查看文章
你地收到對鞋都算好。我果對eastbay覆我話寄失左。
咁而家等對鞋出現返定 refund?
回覆時引用此篇文章
aw902 aw902 目前離線
註冊日期: 2007-06-25
預設

2017-03-29, 12:59 AM
引用:
作者: jasonlui 查看文章
用集運平好多架,一對唔駛一百港幣
C-Hing, 請問可以PM你用的代運嗎? Thanks.
回覆時引用此篇文章
主題工具
顯示模式

發文規則
不可以發表新主題
不可以發表回覆
不可以上傳附件
不可以編輯自己的文章

啟用 BB 代碼
論壇啟用 表情符號
論壇啟用 [IMG] 代碼
論壇啟用 HTML 代碼