通知

主題工具 顯示模式
toson toson 目前離線
註冊日期: 2005-03-27
預設

2017-04-03, 11:45 PM
引用:
作者: mwch23 查看文章
尋日打咗去hotline,叫我2點前要係咁click,都痴痴哋,之後過咗2點都唔得,再打去,留名再跟進...
希望師兄最後買到

題外話,有師兄一對都難以入手,但係有FB group爆料有窿路既炒家堆幾十盒響順豐門口排住隊寄,真有趣

以鞋會友
回覆時引用此篇文章
SSLOK SSLOK 目前離線
註冊日期: 2012-11-24
預設

2017-04-04, 08:31 AM
希望師兄真係買到,今次感覺真係好小貨,連外國都唔易入手。抽到真係正
回覆時引用此篇文章
預設

2017-04-04, 10:55 AM
引用:
作者: SSLOK 查看文章
希望師兄真係買到,今次感覺真係好小貨,連外國都唔易入手。抽到真係正
之前吹到仲大貨個黑紅,感覺上唔似

以鞋會友
回覆時引用此篇文章
MJ Penny MJ Penny 目前離線
MJ Penny 的頭像
註冊日期: 2011-02-21
預設

2017-04-05, 09:16 PM
引用:
最後都係買唔到⋯
ching 一定要追究, 我朋友中籤幾對, 全部送錯model都打去nike 投訴, 而家跟進緊.
回覆時引用此篇文章
mwch23 mwch23 目前離線
註冊日期: 2003-01-02
預設

2017-04-05, 10:18 PM
引用:
作者: MJ Penny 查看文章
ching 一定要追究, 我朋友中籤幾對, 全部送錯model都打去nike 投訴, 而家跟進緊.
我今日又打過去,話叫我等2個月,要調貨返嚟⋯
回覆時引用此篇文章
SSLOK SSLOK 目前離線
註冊日期: 2012-11-24
預設

2017-04-05, 10:59 PM
引用:
我今日又打過去,話叫我等2個月,要調貨返嚟⋯
咁原本D貨去左邊,唔通就係去左順豐站?不過都好,起碼都有,不過真係好離奇
回覆時引用此篇文章
呲牙

2017-04-05, 11:31 PM
引用:
作者: SSLOK 查看文章
咁原本D貨去左邊,唔通就係去左順豐站?不過都好,起碼都有,不過真係好離奇
我明白了...可能兩個月後就係restock之時
今次未能入手仲有希望

以鞋會友
回覆時引用此篇文章
lok187 lok187 目前離線
lok187 的頭像
註冊日期: 2015-06-29
預設

2017-04-06, 10:23 AM
呢件事夠晒黑.....師兄真係唔好彩....抽中等兩個月...玩咩...

向食炒說不...
回覆時引用此篇文章
mwch23 mwch23 目前離線
註冊日期: 2003-01-02
預設

2017-04-06, 10:49 AM
條友冇答實我一定有,只係要我等2個月⋯
回覆時引用此篇文章
我只識佐敦 我只識佐敦 目前離線
我只識佐敦 的頭像
註冊日期: 2014-02-21
預設

2017-04-06, 02:06 PM
明顯是系統出錯
令你未能及時購買
過左預定時限則當你放棄
預留的那對鞋就唔知交左俾邊個 ...

要你等兩個月
可能係兩個月後會 restock
到時先有貨俾你

Nike 個購物網好廢
2014年尾我試過搶購 AJ11 Legend Blue 出事
訂單已確定但付唔到款
結果過時當我放棄而買唔到

所以抽籤限量貨唔好再揀網上付款啦
有得你等算好運
一句答你限量品賣哂就無喇
投訴到美國總公司都無用 ~

回覆時引用此篇文章
主題工具
顯示模式

發文規則
不可以發表新主題
不可以發表回覆