通知

主題工具 顯示模式
cky cky 目前離線
cky 的頭像
註冊日期: 2003-01-03
預設

2010-11-07, 05:56 AM
傻啦, 我仲要搵食

Enjoy HK-Kicks, enjoy sneakers!
回覆時引用此篇文章
cky 的頭像
預設

221110 pickup

2010-11-25, 05:58 AM
暫時 2.0 仲係改唔到標題, 不過我都唔想分幾廿個 post 咁出啦
pickup post 係一條, 就一條

最初消息的混亂, 真係當咗要抽籤
點知差唔多十一點落到花街, 見到 WK 仲有大人 display
然後再睇清楚... 排隊購買... 宜家仲有貨, 都叫做定 D
第一日花街只係晌兩間運動家同 WK 68 見到實貨
猶疑咗一陣先買

後尾先知 ivan 兄晌隔離舖, 不過撞唔見

(聲明: no offense, 純綷係個人喜好, 我會拎 $1099 買對波鞋, 但唔會用 $1099 買件褸, 我最貴個件 jordan 褸都係見 outlet 由 1XXX 減到 7XX 先至肯入手, 只求各方朋友體諒和明白, 回文時唔好斟著呢句話就得喇)
上傳的縮圖
按圖片以查看大圖

名稱:	2010-11-24 00.50.29.jpg
查看次數:	312
檔案大小:	48.4 KB
ID:	2111  

Enjoy HK-Kicks, enjoy sneakers!
回覆時引用此篇文章
scout scout 目前離線
scout 的頭像
註冊日期: 2003-01-04
預設

2010-11-25, 07:37 AM
GOOD入手!!!

MY NICK ACTUALLY CALL: SCOUTDAN
回覆時引用此篇文章
ivanwong23 ivanwong23 目前離線
ivanwong23 的頭像
註冊日期: 2007-08-30
預設

2010-11-25, 02:28 PM
引用:
作者: cky 查看文章
後尾先知 ivan 兄晌隔離舖, 不過撞唔見

(聲明: no offense, 純綷係個人喜好, 我會拎 $1099 買對波鞋, 但唔會用 $1099 買件褸, 我最貴個件 jordan 褸都係見 outlet 由 1XXX 減到 7XX 先至肯入手, 只求各方朋友體諒和明白, 回文時唔好斟著呢句話就得喇)

下次都係約埋你地一齊去好d~

褸呢家野真係各有各喜惡, 最緊要自己覺得買得值,自己鍾意同著得好睇就得啦~
正所謂鹹魚青菜各有所好, 過得到自己,對得人就ok喇!
回覆時引用此篇文章
fengcaisan fengcaisan 目前離線
fengcaisan 的頭像
註冊日期: 2008-03-08
預設

2010-11-25, 04:53 PM

13GIGI的確已經好正啦,但我想買BB鞋,大鞋我留返俾其他色^^ 因為我最鍾意黑紅

關於1XXX買就嬲,我都好同意CKY,小弟亦唔未捨得甘貴買件嬲,bush果件adidas我好支持,CKY擺明刺激IVAN,下次再黎HK約你地出黎 PK

言歸正傳,過道自己果關就好啦,我當年買AJ17 全宿舍話我傻的,因為冇個鍾意波鞋的,真系別人笑我太瘋癲...不過我一於好少理,自己鍾意就得~但最緊要系自己有能力買到就好!

---------------------------------------------------------------------------------------

廣州Sugar Ray
回覆時引用此篇文章
ivanwong23 ivanwong23 目前離線
ivanwong23 的頭像
註冊日期: 2007-08-30
預設

2010-11-25, 06:20 PM
引用:
作者: fengcaisan 查看文章
CKY擺明刺激IVAN,下次再黎HK約你地出黎 PK
係?有d咁既事咩? 我完全get唔到喎~~

會唔會阿鋒你諗多左呀~
定係想抽我水先....
回覆時引用此篇文章
cky 的頭像
預設

2010-11-25, 11:41 PM
thank you scout!

Ivan and 鋒, 話咗唔講就乖 D 啦 ^^ 我相信每個版友都 get 到我的意思, 我亦話咗唔係要 defense 邊個..
peace

回覆時引用此篇文章
infant23 infant23 目前離線
infant23 的頭像
註冊日期: 2008-07-20
預設

2010-11-25, 11:46 PM
終於見到它 XIII
回覆時引用此篇文章
dec.SteeL dec.SteeL 目前離線
dec.SteeL 的頭像
註冊日期: 2004-06-27
預設

2010-11-26, 12:03 AM
E 對真係正~~係今次鞋頭D皮好似又軟左,好易變形~~~
PS:無得改topic差d唔會入來睇,唔係由新post放上面又好似麻煩過1.0~~~

DOING THE RIGHT THING.
回覆時引用此篇文章
K2S2 K2S2 目前離線
K2S2 的頭像
註冊日期: 2009-09-15
預設

2010-11-26, 12:12 AM
NICE PICK丫師兄!
(其實 我某程度上對近年出既褸款又真係無乜興趣..今年剩係對ADIDAS件牙仔拉鏈有D衝動 好彩未出糧)
回覆時引用此篇文章
主題工具
顯示模式

發文規則
不可以發表新主題
不可以發表回覆
不可以上傳附件
不可以編輯自己的文章

啟用 BB 代碼
論壇啟用 表情符號
論壇啟用 [IMG] 代碼
論壇啟用 HTML 代碼