通知

主題工具 顯示模式
h-leung h-leung 目前離線
h-leung 的頭像
註冊日期: 2002-12-26
預設

2010-10-29, 10:27 AM
Recent post 已增加至8 個

有PM的話「控制面版」已有提示 (1) <-- 1 PM

Facebook Share 已ok

hleung@hk-kicks.com
HK-KICKS.TEAM

Instagram
回覆時引用此篇文章
JASON21 JASON21 目前離線
JASON21 的頭像
註冊日期: 2004-07-29
預設

2010-11-10, 02:01 PM
support HKK 2.0! lee排都慣左d~

play every game as it is your last
回覆時引用此篇文章
AC-Spider AC-Spider 目前離線
註冊日期: 2004-02-20
預設

2010-11-10, 06:49 PM
我想請教大家 ~~
我 Default bookmark 了 HK-Kicks Forums
http://www.hk-kicks.com/forum/index.php

這版面我搵唔到login "Box"
我一定要到其中一個主題留言 我才有機會login
但如果我直接到Kicks4sale 因為我無login 所以睇唔到post 但我又搵唔到login box

我想請教各位師兄 其實係唔係有其他方法在Forums版面 login

回覆時引用此篇文章
肥小面 肥小面 目前離線
肥小面 的頭像
註冊日期: 2010-12-03
預設

2011-01-21, 02:59 PM
唔緊要架~我地會同HHK一齊成長~絕唔介意呢D問題!!!
回覆時引用此篇文章
kclee kclee 目前離線
kclee 的頭像
註冊日期: 2013-02-03
預設

2016-06-09, 01:21 AM
引用:
作者: AC-Spider 查看文章
我想請教大家 ~~
我 Default bookmark 了 HK-Kicks Forums
http://www.hk-kicks.com/forum/index.php

這版面我搵唔到login "Box"
我一定要到其中一個主題留言 我才有機會login
但如果我直接到Kicks4sale 因為我無login 所以睇唔到post 但我又搵唔到login box

我想請教各位師兄 其實係唔係有其他方法在Forums版面 login

我都係
回覆時引用此篇文章
主題工具
顯示模式

發文規則
不可以發表新主題
不可以發表回覆
不可以上傳附件
不可以編輯自己的文章

啟用 BB 代碼
論壇啟用 表情符號
論壇啟用 [IMG] 代碼