通知

主題工具 顯示模式
bush bush 目前離線
bush 的頭像
註冊日期: 2005-09-21
預設

2010-10-15, 10:42 PM
唔著真係浪費咗!不如..................

ANYWAY 白色預我!

你嗰步出賣朋友、出賣自己良知、出賣自己親情的!
回覆時引用此篇文章
dec.SteeL dec.SteeL 目前離線
dec.SteeL 的頭像
註冊日期: 2004-06-27
預設

2010-10-16, 02:55 PM
nice jersey~~~~

DOING THE RIGHT THING.
回覆時引用此篇文章
otto_leung167 otto_leung167 目前離線
otto_leung167 的頭像
註冊日期: 2003-05-01
預設

2010-10-18, 10:21 AM
引用:
作者: Penny仔 查看文章
GOOD!!
對Foamposite One keep得好好喎!
遠睇無乜野,近睇就會見到左腳鞋面裂裂地啦.....

引用:
作者: scout 查看文章
無得頂! 倒轉我無件jerjer wor而有FOAMPOSITE ONE wor! S5仲有得賣嗎?OR 要預訂先有?HOW MUCH?
THX
引用:
作者: 形潔雜屯 查看文章
good jersey......
bought from s5???
and how much??
anyway perfect match.......ya~~~
S5,預訂價$599

不過我諗佢地唔會有多放出黎賣
回覆時引用此篇文章
otto_leung167 otto_leung167 目前離線
otto_leung167 的頭像
註冊日期: 2003-05-01
預設

2010-10-18, 10:23 AM
引用:
作者: bush 查看文章
唔著真係浪費咗!不如..................

ANYWAY 白色預我!
一定會預你!最緊要你開聲!

Foamposite年尾retro,我等緊!
回覆時引用此篇文章
coolblueflame coolblueflame 目前離線
coolblueflame 的頭像
註冊日期: 2004-06-15
預設

2010-10-18, 11:29 PM
Otto, you need the Penny 1 :P
回覆時引用此篇文章
banana2468 banana2468 目前離線
banana2468 的頭像
註冊日期: 2006-05-05
預設

2010-10-18, 11:35 PM
nice jeresy