通知

主題工具 顯示模式
otto_leung167 otto_leung167 目前離線
otto_leung167 的頭像
註冊日期: 2003-05-01
預設

KL V 之 "出血行"

2010-10-18, 10:38 AM
首先,要十萬個多謝bush兄,連續兩次帶我呢個小朋友、small potato,去見識一吓呢D大場面!!仲要行俠仗義,幫助小弟一把,萬分感激!!

今次KL V嘅安排可圈可點,不過老實好多member嘅complains,主要原因都係場地問題。所以,大家將就吓啦!
不過,今次係小弟第一次落場打波,就可以係修頓indoor打!呢個機會,一生人都唔知有幾多次!打波方面,聽其他師兄講,今次係歷屆做多最好,呢方面我都不得不讚Nike HK & HK-Kicks嘅安排!

不過,compare其他師兄,小弟嘅球技真的是十分不濟,只懂rebound.... 不過係修頓入到兩球波,已經開心到震

KL V 出血行!

各位師兄,看到與圖1的不同嗎?? :-P

其實,真係出血,都係呢對好很毒嘅ZKV Think Pink累事!
(一開始,我係同自己講,唔會買野,點知....... 不過估唔到仲買到!呢度要再一次多謝bush兄行俠仗義)

佢地真係係好八掛..... ^^"

仲有兩件Nike Pro未拎,遲D update埋!
此篇文章於 2010-10-18 11:04 AM 被 otto_leung167 編輯。
回覆時引用此篇文章
crystal_chow16 crystal_chow16 目前離線
crystal_chow16 的頭像
註冊日期: 2008-11-10
預設

2010-10-18, 10:46 AM
Think pink 真係好鬼正!congrats!hope to meet u in the future KL haha
回覆時引用此篇文章
kellykyyy kellykyyy 目前離線
kellykyyy 的頭像
註冊日期: 2009-11-10
微笑

2010-10-18, 04:07 PM
nice job!!唔買就後悔
回覆時引用此篇文章
cky cky 目前離線
cky 的頭像
註冊日期: 2003-01-03
預設

2010-10-18, 04:09 PM
你就係當日落場著 think pink 的那一位? ^^

Enjoy HK-Kicks, enjoy sneakers!
回覆時引用此篇文章
otto_leung167 otto_leung167 目前離線
預設

2010-10-18, 04:20 PM
引用:
作者: cky 查看文章
你就係當日落場著 think pink 的那一位? ^^
不是

我係KING果隊,左手戴Nike Pro普通版arm sleeve果個
回覆時引用此篇文章
dec.SteeL dec.SteeL 目前離線
dec.SteeL 的頭像
註冊日期: 2004-06-27
預設

2010-10-18, 04:31 PM
ZKV Think Pink!!!重買到~~恭喜~~
下星期如果重買到我一定敗一對!!!

DOING THE RIGHT THING.
回覆時引用此篇文章
預設

2010-10-18, 04:40 PM
引用:
作者: dec.SteeL 查看文章
ZKV Think Pink!!!重買到~~恭喜~~
下星期如果重買到我一定敗一對!!!
你乜size?

US9.5,之後一跳就跳到US13
回覆時引用此篇文章
dec.SteeL dec.SteeL 目前離線
dec.SteeL 的頭像
註冊日期: 2004-06-27
預設

2010-10-18, 05:26 PM
我13~~~
真係oh no 了~~~
好彩下星期至得閒買~~

DOING THE RIGHT THING.
回覆時引用此篇文章
預設

2010-10-18, 05:39 PM
引用:
作者: dec.SteeL 查看文章
我13~~~
真係oh no 了~~~
好彩下星期至得閒買~~
又毒多位兄弟luu!!
回覆時引用此篇文章
主題工具