通知

主題工具 顯示模式
K2S2 K2S2 目前線上
K2S2 的頭像
註冊日期: 2009-09-15
預設

2013-11-05, 04:43 PM
想問下 對襪香港有番嘛??
回覆時引用此篇文章
Shoxxxxxxxx Shoxxxxxxxx 目前離線
Shoxxxxxxxx 的頭像
註冊日期: 2003-06-03
預設

2013-11-05, 04:47 PM
引用:
作者: K2S2 查看文章
想問下 對襪香港有番嘛??
eastbay order

回覆時引用此篇文章
樹熊先生 樹熊先生 目前離線
樹熊先生 的頭像
註冊日期: 2009-07-05
預設

2013-11-05, 09:54 PM
Max , 要買細半碼嗎請問 ?

* 沒有最好 , 只有更好 *
回覆時引用此篇文章
預設

2013-11-05, 10:35 PM
引用:
作者: 樹熊先生 查看文章
Max , 要買細半碼嗎請問 ?
根據hyperdunk 2013你既經驗,我建議你可以試細半碼

回覆時引用此篇文章
樹熊先生 樹熊先生 目前離線
樹熊先生 的頭像
註冊日期: 2009-07-05
預設

2013-11-06, 12:59 AM
引用:
作者: Shoxxxxxxxx 查看文章
根據hyperdunk 2013你既經驗,我建議你可以試細半碼
yes sir!!
n thank you sir =]]]]
P.S. 俾你識穿左tim...

* 沒有最好 , 只有更好 *
回覆時引用此篇文章
LR LR 目前離線
LR 的頭像
註冊日期: 2008-11-12
預設

2013-11-06, 01:25 AM
非常好的報告,可惜天價入手不能.......thx
此篇文章於 2013-11-06 01:33 AM 被 LR 編輯。
回覆時引用此篇文章
hisashi009 hisashi009 目前離線
hisashi009 的頭像
註冊日期: 2003-10-28
預設

2013-11-07, 04:19 PM
實在非常詳盡, 如同睇設計師親自講解一樣!!!
Max, 你真係好Pro!!
Support x 10000000!!!!!!!!

如果隻腳本身係比較偏肥, 係咪好唔適合XX8?
另外Lebron XI 同 Air Jordan XX8比, 你覺得邊款鞋好啲呢?
回覆時引用此篇文章
bubu仔 bubu仔 目前離線
bubu仔 的頭像
註冊日期: 2004-12-26
預設

2013-11-07, 04:29 PM
最鐘意分析Zoom Air既分佈果part

我諗superfly2 因為整比Griffin, 所以前掌既前後2塊Zoom Air會方便向前跳既動作!

instagram: alexchan_bubu
【Sneaker Review】
回覆時引用此篇文章
預設

2013-11-07, 05:27 PM
引用:
作者: hisashi009 查看文章
實在非常詳盡, 如同睇設計師親自講解一樣!!!
Max, 你真係好Pro!!
Support x 10000000!!!!!!!!

如果隻腳本身係比較偏肥, 係咪好唔適合XX8?
另外Lebron XI 同 Air Jordan XX8比, 你覺得邊款鞋好啲呢?
Thx Support~
係外國好多review都認同偏肥腳型都唔建議着XX8,有d甚至認為完全倒模Jordan腳型而設
我都認同如果為實戰就唔多適合偏肥腳型,始終Dynamic fit越貼越好,但彈性有限,要自己衡量

的確近年JB系列既鞋楦已經唔同NIKE,好難與NIKE鞋款比較
但個人認為,XX8係好成功,LBJ 11 唔可能係XX8既level,以設計技術都遠遠不及XX8
或者用KOBE 8 同 LBJ 11比較可能啱d,KOBE 8 係好舒適,但耐用就比下去, 不過仍然KOBE 8 比 LBJ 11更值得試,始終設計上、配置上都好出色
以實戰比較,我會有以下評分
XX8 > KOBE 8 > LBJ 11

引用:
作者: bubu仔 查看文章
最鐘意分析Zoom Air既分佈果part

我諗superfly2 因為整比Griffin, 所以前掌既前後2塊Zoom Air會方便向前跳既動作!
我相信都係其中一種原因,JB仲有一款鞋有Flightplate,但無詳細研究

回覆時引用此篇文章
預設

2013-11-07, 05:30 PM
補充多一點
AJ XX8 與 AJ XX8 SE唔同,鞋面設計有出入
所以size可能有出入

回覆時引用此篇文章
主題工具
顯示模式