通知

主題工具 顯示模式
freezkobe freezkobe 目前離線
freezkobe 的頭像
註冊日期: 2006-01-31
預設

2017-11-11, 12:45 PM
Nike同Air Jordan真係大不如前,冇設計,冇創意,一味炒冷飯食老本,Kobe系列直頭慘不忍睹,設計柒,配置弱,配色柒,好失望!!
以上純粹個人意見,介意勿插

"Love me or hate me!" -Kobe Bryant
回覆時引用此篇文章
hisashi009 hisashi009 目前離線
hisashi009 的頭像
註冊日期: 2003-10-28
預設

2017-11-11, 12:55 PM
引用:
作者: freezkobe 查看文章
Nike同Air Jordan真係大不如前,冇設計,冇創意,一味炒冷飯食老本,Kobe系列直頭慘不忍睹,設計柒,配置弱,配色柒,好失望!!
以上純粹個人意見,介意勿插
絕對認同!! 所以我已經無再買Kobe
不過Lebron 15出乎意料的好!!
Ching有時間可以去試下
回覆時引用此篇文章
我只識佐敦 我只識佐敦 目前離線
我只識佐敦 的頭像
註冊日期: 2014-02-21
預設

2017-11-11, 01:57 PM
人退左役
最令人懷念的都是當年
即使做得多好
都會覺得新不如舊
只因沒了當年的球場英雄加持

我作為 Jordan Fans 都只把著眼點放在舊物
新 AJ 用幾多新技術我都只愛買 retro
食老本正合我意
唔再係潮流更加好
輕鬆買到不用再怨恨 ~

回覆時引用此篇文章
預設

2017-11-11, 02:03 PM
引用:
作者: hisashi009 查看文章
絕對認同!! 所以我已經無再買Kobe
不過Lebron 15出乎意料的好!!
Ching有時間可以去試下
試過了,的確幾好,不過定價始終太高,等減價

"Love me or hate me!" -Kobe Bryant
回覆時引用此篇文章
預設

2017-11-11, 02:04 PM
引用:
作者: 我只識佐敦 查看文章
人退左役
最令人懷念的都是當年
即使做得多好
都會覺得新不如舊
只因沒了當年的球場英雄加持

我作為 Jordan Fans 都只把著眼點放在舊物
新 AJ 用幾多新技術我都只愛買 retro
食老本正合我意
唔再係潮流更加好
輕鬆買到不用再怨恨 ~
所以我只買OG

回覆時引用此篇文章
sofaduck sofaduck 目前離線
註冊日期: 2008-06-27
預設

2017-11-11, 06:36 PM
剛行過尖沙咀加連威老道,有現貨,正!
回覆時引用此篇文章
主題工具
顯示模式

發文規則
不可以發表新主題
不可以發表回覆
不可以上傳附件
不可以編輯自己的文章

啟用 BB 代碼
論壇啟用 表情符號
論壇啟用 [IMG] 代碼
論壇啟用 HTML 代碼