通知

主題工具 顯示模式
我只識佐敦 我只識佐敦 目前離線
我只識佐敦 的頭像
註冊日期: 2014-02-21
預設

2017-01-27, 08:54 AM
炒賣賺錢 係香港嘅核心價值
有利可圖炒到一百幾十都唔會錯過
何況呢對隨時可以獲利一千幾百
Nike HK 唔規管任由機械人橫掃
次次都係 0.001 秒售罄 ...

咁多個外國網店以 Hanon 最抵
連運費埋單只係 GBP 182.5 (約 HKD 1783)

回覆時引用此篇文章
stephenamy stephenamy 目前離線
註冊日期: 2008-05-09
預設

2017-01-27, 10:36 AM
算了,難得過年開開心心,今此比多數$100當封利是(車馬費)
回覆時引用此篇文章
kawai524 kawai524 目前離線
註冊日期: 2016-07-27
預設

2017-01-29, 01:00 PM
引用:
作者: stephenamy 查看文章
算了,難得過年開開心心,今此比多數$100當封利是(車馬費)
邊度貴$100咁少?
回覆時引用此篇文章
b123 b123 目前離線
註冊日期: 2003-06-24
預設

2017-01-29, 06:00 PM
Rmkstore still hv
回覆時引用此篇文章
marcobb marcobb 目前離線
marcobb 的頭像
註冊日期: 2003-01-02
預設

2017-01-30, 02:09 AM
其實 rmkstore 周 checkinonline 呢兩間野掂唔掂?係唔係賣堅野?
回覆時引用此篇文章
h-leung h-leung 目前線上
h-leung 的頭像
註冊日期: 2002-12-26
預設

2017-02-04, 10:07 AM
按圖片以查看大圖

名稱:	foampositeone.jpg
查看次數:	60
檔案大小:	77.8 KB
ID:	107642

AIR FOAMPOSITE ONE 今日 4.2.2017 於各零售店發售:

暫時知道以下店舖會發售
KICKS LOUNGE --- 銅鑼灣 HYSAN PLACE
NIKE STORE --- 銅鑼灣 波斯富街
NIKE STORE --- 旺角 波鞋街 近中旅社 (三層果間)
NIKE STORE --- 旺角 波鞋街 公廁對面 (三層果間)
NIKE STORE --- 尖沙咀 加連威老道 (三層果間)
NIKE BASKETBALL --- 九龍塘 又一城
NIKE BASKETBALL --- 上水廣場

(以店舖官方發售資料作準)

hleung@hk-kicks.com
HK-KICKS.TEAM

Instagram
回覆時引用此篇文章
bayelam bayelam 目前離線
bayelam 的頭像
註冊日期: 2012-07-11
預設

2017-02-04, 11:59 AM
去咗旺角嗰兩間店員話冇得賣囉。
回覆時引用此篇文章
marcobb marcobb 目前離線
marcobb 的頭像
註冊日期: 2003-01-02
預設

2017-02-04, 12:33 PM
引用:
作者: bayelam 查看文章
去咗旺角嗰兩間店員話冇得賣囉。
咁得意?
回覆時引用此篇文章
freezkobe freezkobe 目前離線
freezkobe 的頭像
註冊日期: 2006-01-31
預設

2017-02-04, 04:05 PM
報料,尖沙咀KL有上架,冇問size

"Love me or hate me!" -Kobe Bryant
回覆時引用此篇文章
toson toson 目前離線
註冊日期: 2005-03-27
預設

2017-02-04, 05:36 PM
好多shop都有返,不過係晏晝先上架

以鞋會友
回覆時引用此篇文章
主題工具
顯示模式

發文規則
不可以發表新主題