通知

主題工具 顯示模式
marcobb marcobb 目前離線
marcobb 的頭像
註冊日期: 2003-01-02
預設

2017第一擊,20年前的回憶……Air Foamposite One XX

2017-02-08, 04:21 AM
呢對鞋係我讀書時最貴既一對波鞋 (1997年 $1500),仲要係自己儲錢買,唔食Lunch儲咗3個月,好彩讀書教打波個師兄肯比我分期還比佢咋,轉下眼咁就20年啦,今時今日再次擁有,真係好開心,希望各位係2017年都可以輕輕鬆鬆買到自己想買既波鞋啦。

同埋真係點都要講句,Nike HK 真係好屎,好無用,今次銷售安排好差,我呢對鞋都係外國網購入。
上傳的縮圖
按圖片以查看大圖

名稱:	IMG_0018.jpg
查看次數:	68
檔案大小:	64.9 KB
ID:	107738   按圖片以查看大圖

名稱:	IMG_0020.jpg
查看次數:	76
檔案大小:	74.4 KB
ID:	107739   按圖片以查看大圖

名稱:	IMG_0027.jpg
查看次數:	66
檔案大小:	67.2 KB
ID:	107741   按圖片以查看大圖

名稱:	IMG_0026.jpg
查看次數:	66
檔案大小:	56.4 KB
ID:	107740   按圖片以查看大圖

名稱:	IMG_0030.jpg
查看次數:	70
檔案大小:	116.7 KB
ID:	107742  

按圖片以查看大圖

名稱:	IMG_0032.jpg
查看次數:	67
檔案大小:	109.8 KB
ID:	107743   按圖片以查看大圖

名稱:	IMG_0036.jpg
查看次數:	70
檔案大小:	70.3 KB
ID:	107744   按圖片以查看大圖

名稱:	IMG_0042.jpg
查看次數:	72
檔案大小:	96.9 KB
ID:	107745   按圖片以查看大圖

名稱:	IMG_0044.jpg
查看次數:	75
檔案大小:	66.0 KB
ID:	107746  

港.波鞋 (SneakersTalk.HK) https://www.facebook.com/groups/SneakersTalk.HK/
回覆時引用此篇文章
我只識佐敦 我只識佐敦 目前離線
我只識佐敦 的頭像
註冊日期: 2014-02-21
預設

2017-02-08, 07:33 AM
廿年前已經賣緊 $1500
現在只賣 $1749 (行)
無乜點加價,真係好平

Nike 個網站根本只為做聲勢
開業以來從無認真處理 bot 問題
我個對都係外國網購的 (Hanon.com)

聽朋友講昨天銅鑼灣SOGO仲有貨
希望各界波鞋友都可以買到心頭好

回覆時引用此篇文章
supachi supachi 目前離線
supachi 的頭像
註冊日期: 2016-05-14
預設

2017-02-08, 09:34 AM
經典,回憶,恭喜師兄再次擁有,襯埋件波衫真係無得頂
回覆時引用此篇文章
toson toson 目前離線
註冊日期: 2005-03-27
預設

2017-02-08, 07:37 PM
恭喜靚鞋入手,其實nike我覺得已經有做野,只不過要滿足所有既人真係唔係易事
今次好明顯係打遊擊戰術都算係對bot既一d回應,random時間補貨
講真買鞋有時真係講緣份,好似之前對灰色AJ11 premium無聲無色之下有一日下晝神店突然補貨
又好似outlet成日有人報料有好野,仆到去又係得個吉一樣
好彩呢對foam今日nike.com都有補貨,咁岩我又見到就入手成功,無耐又sold out
有時真係無奈,只能慨嘆nike既銷售手法

以鞋會友
回覆時引用此篇文章
MJ Penny MJ Penny 目前離線
MJ Penny 的頭像
註冊日期: 2011-02-21
預設

2017-02-09, 09:19 PM
nice pick
回覆時引用此篇文章
miamiheat miamiheat 目前離線
註冊日期: 2017-03-03