通知

主題工具 顯示模式
Calvin Calvin 目前離線
Calvin 的頭像
註冊日期: 2003-01-07
預設

Calvin @ KICKSLOUNGE 10

2012-02-19, 10:07 PM
分享才是皇道!今次KicksLounge 已經去到第十次!有舊面孔可以聚聚舊,又有新面孔,好高興認識大家!我見到今次大家都好投入,因為人人有份參與,分享自己心愛明星賽球鞋嘅故事!正!恭喜hahaha8 同Sole Agent Stephen 代表可地去廣州KL! 比d 顏色佢地睇,我地Hong Kong 係最強的!Enjoy your trips!

下午的Skill Challenge & 3pt Content 都好好玩!下次有機會真係要玩哂兩樣!要後全明星賽梗係好玩啦!我屎波,但我鍾意打波!好西隊好熱血好團結!贏輸唔仲要,最梗要人人有波打!雖然我地贏咗!^^恭喜 Bubu 同Stephen! 葡萄中hehe!

想知今日實況,睇相吧,相信大家唔會介意出鏡卦,今日大家咁開心!^^

此篇文章於 2012-03-05 09:26 PM 被 Calvin 編輯。
回覆時引用此篇文章
Apenny Apenny 目前離線
註冊日期: 2011-09-19
預設

2012-02-19, 10:12 PM
Galaxy 太過正
還有Penny家族.......

包剪揼,輸左比人揼,二四六八十
回覆時引用此篇文章
Jackal29 Jackal29 目前離線
註冊日期: 2009-06-11
預設

2012-02-19, 10:13 PM
Calvin d photos每次都好有水準!正!!
回覆時引用此篇文章
rayamypa rayamypa 目前離線
rayamypa 的頭像
註冊日期: 2008-09-06
預設

2012-02-19, 10:19 PM
D相真係影得好靚呀!
回覆時引用此篇文章
dec.SteeL dec.SteeL 目前離線
dec.SteeL 的頭像
註冊日期: 2004-06-27
預設

2012-02-19, 10:22 PM
終於有人share,calvin,你是最好的!!!!
就咁睇d kd lb唔係好得...可能可意收手...
點解無kobe的???

DOING THE RIGHT THING.
回覆時引用此篇文章
tmac81 tmac81 目前離線
tmac81 的頭像
註冊日期: 2011-11-27
預設

2012-02-19, 10:25 PM
ALL STAR SHOES 真身出沒
這些機會不屬於我的lol

收 Air Woven Footscape World Cup US 9.5 to Us10.5
Bodega Night Cat Woven Footscape
回覆時引用此篇文章
SUN25 SUN25 目前離線
SUN25 的頭像
註冊日期: 2010-10-20
預設

2012-02-19, 10:29 PM
great pics and must read post!
回覆時引用此篇文章
theslimshady theslimshady 目前離線
theslimshady 的頭像
註冊日期: 2009-02-09
預設

2012-02-19, 10:30 PM
Wow....nicenicenice photo ching!!
回覆時引用此篇文章
cky cky 目前離線
cky 的頭像
註冊日期: 2003-01-03
預設

2012-02-19, 10:34 PM
謝謝 Calvin, 永遠相片最多最有心機, 仲要係張張相次次都係自己打水印
感謝!
其實都好多熟口熟面, 佢地都唔怕出鏡.........啩? ^^

Enjoy HK-Kicks, enjoy sneakers!
回覆時引用此篇文章
theslimshady theslimshady 目前離線
theslimshady 的頭像
註冊日期: 2009-02-09
預設

2012-02-19, 10:34 PM
西隊球員揮個手先!!
回覆時引用此篇文章
主題工具
顯示模式

發文規則
不可以發表新主題
不可以發表回覆
不可以上傳附件