通知

主題工具 顯示模式
hahaha8 hahaha8 目前離線
hahaha8 的頭像
註冊日期: 2004-06-05
預設

hahaha8: Floridians, 無借口唔入

2012-04-23, 04:05 PM
附件 28440

比abt毒左,無借口唔入,好在今朝事事順利

加多幾張相先

此篇文章於 2013-02-11 01:24 AM 被 hahaha8 編輯。
回覆時引用此篇文章
airball airball 目前離線
註冊日期: 2002-12-23
預設

2012-04-23, 04:10 PM
u go to wc buy?

有病就睇醫生!病向淺中醫!!
Just do it !!
回覆時引用此篇文章
DT852 DT852 目前離線
DT852 的頭像
註冊日期: 2007-08-22
預設

2012-04-23, 04:16 PM
你邊可能唔入
回覆時引用此篇文章
hahaha8 的頭像
預設

2012-04-23, 04:24 PM
引用:
作者: airball 查看文章
u go to wc buy?
Yes, no one queue up @wc this morning
回覆時引用此篇文章
hahaha8 的頭像
預設

2012-04-23, 04:26 PM
引用:
作者: DT852 查看文章
你邊可能唔入
如果唔係abt post鞋底同粉紅鞋帶張相,我好大機會唔入架
回覆時引用此篇文章
YaMing YaMing 目前離線
YaMing 的頭像
註冊日期: 2012-03-19
預設

2012-04-23, 05:04 PM
Wow ^^ 太型喇實在!!!
How much? 係咪依家道道都有得買架喇? 我驚行過見到會忍唔往買左啊 =]

Let's Go HEAT !!!
#Basketball NEVER STOPS
回覆時引用此篇文章
DT852 DT852 目前離線
DT852 的頭像
註冊日期: 2007-08-22
預設

2012-04-23, 05:06 PM
引用:
作者: hahaha8 查看文章
如果唔係abt post鞋底同粉紅鞋帶張相,我好大機會唔入架
個鞋底真係靚到......
回覆時引用此篇文章
高比仔 高比仔 目前離線
高比仔 的頭像
註冊日期: 2003-01-13
預設

2012-04-23, 05:13 PM
正到無朋友! summer time ~ good pick !!

~~~~
回覆時引用此篇文章
rasheed rasheed 目前離線
rasheed 的頭像
註冊日期: 2003-05-23
預設

2012-04-23, 05:27 PM
much better looking with pink laces on!

Matt's photos are very poisonous i have to say...

------------------------------------------------------------------------------------------
Super DUNK SB fans
回覆時引用此篇文章
alanlyl0807 alanlyl0807 目前離線
註冊日期: 2011-03-24
預設

2012-04-23, 05:27 PM
件衫邊到買?
回覆時引用此篇文章
主題工具
顯示模式

發文規則
不可以發表新主題