通知

主題工具 顯示模式
Calvin Calvin 目前離線
Calvin 的頭像
註冊日期: 2003-01-07
預設

Calvin @ KICKSLOUNGE 13

2012-10-28, 12:30 AM
KicksLounge13 !亦是我Sole Agent 的畢業禮,好開心能成為 Sole Guru! 恭喜新一屆的Sole Agent! 加油呀!

今次KL 介紹的服飾比之前的KL 為多,讚!

下午的籃球比賽又可以重組上次3on3 冠軍隊再上HKKT 的毛!實力大增,但可惜不敵佳隊長!

HKKT VS 體記!Support 到抵!六點半先走,所以今次Recap 慢咗~

希望下一次能參加KL14! ^^

My Sole Guru Ring ^^

此篇文章於 2013-04-13 06:01 PM 被 Calvin 編輯。
回覆時引用此篇文章
sail sail 目前離線
sail 的頭像
註冊日期: 2009-02-04
預設

2012-10-28, 12:33 AM
OMG SPIZIKE@0@!!!!
回覆時引用此篇文章
ManiacM ManiacM 目前離線
ManiacM 的頭像
註冊日期: 2011-04-19
預設

2012-10-28, 12:39 AM
Calvin,好高興認識你呀,我就係啊毛
同大家打波好高興呀,輸一分比佳隊長真係冇計.......
希望有機會參加KL14再同你地打波啦

P.S. 今日試左新M8......中毒了.......
回覆時引用此篇文章
Calvin Calvin 目前離線
Calvin 的頭像
註冊日期: 2003-01-07
預設

2012-10-28, 01:34 AM
引用:
作者: ManiacM 查看文章
Calvin,好高興認識你呀,我就係啊毛
同大家打波好高興呀,輸一分比佳隊長真係冇計.......
希望有機會參加KL14再同你地打波啦

P.S. 今日試左新M8......中毒了.......
可惜隊長不敵Hero! 下次再打過!

回覆時引用此篇文章
DT852 DT852 目前離線
DT852 的頭像
註冊日期: 2007-08-22
預設

2012-10-28, 02:05 AM
恭喜晒,隻介指好靚,同好有意義
回覆時引用此篇文章
bruce3000 bruce3000 目前離線
bruce3000 的頭像
註冊日期: 2004-08-06
預設

2012-10-28, 02:08 AM
Like!!!!!
回覆時引用此篇文章
樹熊先生 樹熊先生 目前離線
樹熊先生 的頭像
註冊日期: 2009-07-05
預設

2012-10-28, 02:28 AM
D Lebron好正...

* 沒有最好 , 只有更好 *
回覆時引用此篇文章
cky cky 目前線上
cky 的頭像
註冊日期: 2003-01-03
預設

2012-10-28, 02:49 AM
恭喜獲得第一屆 Sole Agent 戒指
好多野令我好葡萄呀 >.<

Enjoy HK-Kicks, enjoy sneakers!
回覆時引用此篇文章
Penny-0331 Penny-0331 目前離線
Penny-0331 的頭像
註冊日期: 2011-02-17
預設

2012-10-28, 06:12 AM
有Calvin嘅靚相,令到今次參與唔到嘅我,都可以睇到咁多新產品同iD,真係好多謝師兄!!
回覆時引用此篇文章
jacky chak jacky chak 目前離線
jacky chak 的頭像
註冊日期: 2012-02-23
預設

2012-10-28, 07:57 AM
Thx C兄分享靚相~~~
只介指正呀,恭喜C兄畢業了(敬禮^~^)
4代有南灘色!!!可惜又係女裝>~<
CP3對銀紫正呀(我D銀紙都準備好),唔知香港幾時出呢~~~~
H大手上套服裝中左灰色~~~~快D出就好了!
回覆時引用此篇文章
主題工具
顯示模式

發文規則
不可以發表新主題
不可以發表回覆
不可以上傳附件
不可以編輯自己的文章

啟用 BB 代碼
論壇啟用 表情符號
論壇啟用 [IMG] 代碼
論壇啟用 HTML 代碼