通知

主題工具 顯示模式
kenny bb kenny bb 目前離線
註冊日期: 2014-01-12
預設

各位師兄麻煩幫下手分aj6真假?

2014-02-14, 09:26 PM
求求各位ching幫手同我分下、呢對aj6真假!
小弟想入手呢對、抽又吾中、祇有入手炒價、但假貨何其多……
望求分真假、thx
上傳的縮圖
按圖片以查看大圖

名稱:	IMG-20140214-WA0017.jpg
查看次數:	34
檔案大小:	51.0 KB
ID:	64692   按圖片以查看大圖

名稱:	IMG-20140214-WA0016.jpg
查看次數:	20
檔案大小:	45.6 KB
ID:	64693   按圖片以查看大圖

名稱:	IMG-20140214-WA0015.jpg
查看次數:	21
檔案大小:	48.7 KB
ID:	64694  
回覆時引用此篇文章
K2S2 K2S2 目前離線
K2S2 的頭像
註冊日期: 2009-09-15
預設

2014-02-14, 10:06 PM
如果未買:驚就唔好買 真既QC差 假既隨時好QC過真 基本上你唔係自己上網訂到/係鋪頭買到 都有機會假
如果買左:咁就唔好驚 都無得你驚 因為上面講過QC既問題 除非真係有好大既問題 否則 可能真係得賣比你個個人知真定假

等等等
等康復 等上場 等表演 我好想打籃球.jpg)
回覆時引用此篇文章
orabuln orabuln 目前離線
orabuln 的頭像
註冊日期: 2012-08-01
預設

2014-02-14, 11:11 PM
平常心,抽唔到就下對,長出長有,一係明日去門市同中籤者收或者開舖前去允記問d露宿者放唔放!
回覆時引用此篇文章
ashxcch ashxcch 目前離線
註冊日期: 2013-09-01
預設

2014-02-15, 08:40 AM
如果你想同炒家買
kicks未必有人想幫你睇

我既建議都係,有就有,無就無
去外國網站買啦

New Pick Up->
-LEBRON XI low "CHINA"
-What the LEBRON

細佬平民收藏 - 勒布朗月 - What the CHINA>>>
http://www.hk-kicks.com/forum/showthread.php?t=33727
回覆時引用此篇文章
MisMatch MisMatch 目前離線
註冊日期: 2003-09-02
預設

2014-02-15, 11:34 AM
其實靚到分唔到........
回覆時引用此篇文章
9527 9527 目前離線
註冊日期: 2014-02-13
預設

2014-02-15, 11:50 AM
着真着假,總會有人話你真話你假
你俾多錢就怕被騙,你俾少錢就怕騙不到人
只睇你揀邊種'怕'
眼前見到好真,心卻覺得有點假

事實只有一個: 賣嗰個賺得比定價高,冇有怕!
回覆時引用此篇文章
aha aha 目前離線
註冊日期: 2012-06-05
預設

2014-02-15, 12:10 PM
公然俾炒價買 絕對無人支持 自己承擔風險啦
回覆時引用此篇文章
kenny bb kenny bb 目前離線
註冊日期: 2014-01-12
預設

2014-02-15, 09:28 PM
感謝各位師兄嘅提點!
本人見實物後與其他信譽好既水店比較後、
好肯定係鬼鞋……各位小心!
希望呢對係大貨、等櫻木情義結嘅朋友用靚價入手到啦!
回覆時引用此篇文章
主題工具
顯示模式

發文規則
不可以發表新主題
不可以發表回覆
不可以上傳附件
不可以編輯自己的文章

啟用 BB 代碼
論壇啟用 表情符號
論壇啟用 [IMG] 代碼
論壇啟用 HTML 代碼