通知

主題工具 顯示模式
h-leung h-leung 目前離線
h-leung 的頭像
註冊日期: 2002-12-26
預設

Air Max 360 BB Low Rondo

2011-04-28, 11:42 AM
做Celtics 球迷真慘,雖是强隊但Team Shoes 好鞋買

KG --> Anta 難攪
Ray --> PE
PP34 --> 童裝

好彩而家有Rondo,Air Max 360 BB 其實feeling 同LeBron 8 V1 V2 差不多,不過是low cut (似就出的V2 Low)

雖然Rondo 冇著呢對打Playoff,但Rondo fan 我估一定入手吧!

9.5.2011
$1099
nike basketball
上傳的縮圖
按圖片以查看大圖

名稱:	P1100655.jpg
查看次數:	491
檔案大小:	76.0 KB
ID:	9880   按圖片以查看大圖

名稱:	P1100656.jpg
查看次數:	101
檔案大小:	69.1 KB
ID:	9881   按圖片以查看大圖

名稱:	P1100657.jpg
查看次數:	103
檔案大小:	71.5 KB
ID:	9882   按圖片以查看大圖

名稱:	P1100660.jpg
查看次數:	108
檔案大小:	44.6 KB
ID:	9883   按圖片以查看大圖

名稱:	P1100661.jpg
查看次數:	459
檔案大小:	57.7 KB
ID:	9884  

按圖片以查看大圖

名稱:	P1100663.jpg
查看次數:	103
檔案大小:	66.1 KB
ID:	9885   按圖片以查看大圖

名稱:	P1100664.jpg
查看次數:	92
檔案大小:	41.7 KB
ID:	9886   按圖片以查看大圖

名稱:	P1100659.jpg
查看次數:	101
檔案大小:	44.4 KB
ID:	9887   按圖片以查看大圖

名稱:	P1100662.jpg
查看次數:	111
檔案大小:	53.1 KB
ID:	9888  

hleung@hk-kicks.com
HK-KICKS.TEAM

Instagram
回覆時引用此篇文章
rayamypa rayamypa 目前離線
rayamypa 的頭像
註冊日期: 2008-09-06
預設

2011-04-28, 01:33 PM
買到一定買!
回覆時引用此篇文章
jimyiu2000 jimyiu2000 目前離線
jimyiu2000 的頭像
註冊日期: 2005-10-12
預設

2011-04-28, 01:40 PM
想買卻不能買...
回覆時引用此篇文章
hisashi009 hisashi009 目前離線
hisashi009 的頭像
註冊日期: 2003-10-28
預設

2011-04-28, 03:04 PM
咁Rondo依家著緊咩呢?
係唔係Hyperfuse 2011?
回覆時引用此篇文章
tm175 tm175 目前離線
tm175 的頭像
註冊日期: 2004-01-27
預設

2011-04-28, 03:09 PM
引用:
作者: hisashi009 查看文章
咁Rondo依家著緊咩呢?
係唔係Hyperfuse 2011?
前幾場我見係kobe vi id

TOR > ORL > HOU > NYK > DET > ATL > SAS
回覆時引用此篇文章
newmoon newmoon 目前離線
newmoon 的頭像
註冊日期: 2006-09-13
預設

2011-04-28, 03:27 PM
WOW! 好吸引!
不過真係好似LeBron 8,
同埋唔知air max 360 重量如何呢...
回覆時引用此篇文章
nicholas723 nicholas723 目前離線
註冊日期: 2009-11-01
預設

2011-04-28, 07:46 PM
呢對ASG版已經想買...
不過個價都係差少少...
回覆時引用此篇文章
bowanbo2 bowanbo2 目前離線
註冊日期: 2010-11-05
預設

2011-04-29, 01:02 AM
1 RONDO既鞋成日出左又唔見佢著,好似nike出d球員signature shoes賺錢
2 呢對真係唔係幾似佢著既鞋,似james, boozer, z bo 著就差唔多
3 價錢真係幾貴,pe鞋唔會有折,即係同durant既鞋係一開二
4 又係無sz12,返幾十對,就算返埋sz13,14都唔使死啦﹗總會有人買,作為全港得兩間有得賣,唔應該咁樣,特別係籃球鞋,球員係高大d腳大d
回覆時引用此篇文章
crystal_chow16 crystal_chow16 目前離線
crystal_chow16 的頭像
註冊日期: 2008-11-10
預設

2011-04-29, 02:40 AM
引用:
作者: h-leung 查看文章
Air Max 360 BB 其實feeling 同LeBron 8 V1 V2 差不多,不過是low cut (似就出的V2 Low)
V2 Low香港會出?正喎!

克己
回覆時引用此篇文章
hisashi009 hisashi009 目前離線
hisashi009 的頭像
註冊日期: 2003-10-28
預設

2011-04-29, 07:25 AM
如冇記錯, Rondo係有著過呢對, 不過唔係Playoff著
之前常規賽, 我有見過佢著過
不過轉頭佢就著另一對喇~
回覆時引用此篇文章
主題工具
顯示模式

發文規則
不可以發表新主題
不可以發表回覆
不可以上傳附件
不可以編輯自己的文章

啟用 BB 代碼
論壇啟用 表情符號