通知

主題工具 顯示模式
h-leung h-leung 目前離線
h-leung 的頭像
註冊日期: 2002-12-26
預設

THE SHAQ ATTAQ IS BACK

2017-02-14, 11:39 AM
按圖片以查看大圖

名稱:	1.jpg
查看次數:	40
檔案大小:	162.1 KB
ID:	107878

按圖片以查看大圖

名稱:	2.jpg
查看次數:	28
檔案大小:	218.6 KB
ID:	107879
去年被選入籃球名人堂的殿堂級球星Shaquille O’Neal於 1992 進入到 NBA 奧蘭多魔術隊,第一週比賽便當選「每週最佳球員」,其強大震撼力的灌籃技術更好幾次破壞球框,當時震驚籃球界。Reebok 當年即時為他推出首雙簽名鞋款 Reebok Shaq Attaq,NBA FANS必備珍藏。Reebok月底更會復刻推出OG 版本,以慶祝此鞋款誕生 25 週年,各籃球迷必備。

按圖片以查看大圖

名稱:	6.jpg
查看次數:	31
檔案大小:	279.2 KB
ID:	107880按圖片以查看大圖

名稱:	9.jpg
查看次數:	56
檔案大小:	219.2 KB
ID:	107881

售價: HK$ 1,299

Reebok Classic Store 銅鑼灣Fashion Walk加寧街1-3號地下B舖 2427 5399
Reebok Central 中環威靈頓街15 號B舖 2342 6118
Reebok專門店 尖沙咀海港城海運大廈 2樓OT271號舖 2736 7010
Reebok專門店 尖沙咀The ONE 3樓L309號舖 2368 7393
Reebok專櫃 沙田新城市廣場3期一田百貨ST-2-064舖 2786 1738
Reebok專櫃 銅鑼灣祟光百貨 4樓6號舖
Reebok加盟店 新界元朗青山公路段172號地下 24707886
Reebok加盟店 九龍將軍澳東港城一樓167號舖 25370791
Reebok加盟店 九龍尖沙咀彌敦道36-44號重慶大廈地庫9舖 27896210
Reebok加盟店 澳門 荷蘭園大馬路35號 荷蘭園商業中心D舖 +853 2856 2022

Gigasport 香港銅鑼灣軒尼詩道500號希慎廣場五樓510-515號舖 2321 8774
Gigasport 尖沙咀彌敦道36-44號重慶大廈地庫9鋪 2789 6210

hleung@hk-kicks.com
HK-KICKS.TEAM

Instagram
回覆時引用此篇文章
orabuln orabuln 目前離線
orabuln 的頭像
註冊日期: 2012-08-01
預設

2017-03-01, 11:23 PM
籃球鞋熱潮已過,2013年比人秒剎,今次入手無難度!
不過QC就麻麻地,做功好粗糙!
回覆時引用此篇文章
TCheung TCheung 目前離線
TCheung 的頭像
註冊日期: 2014-12-25
預設

2017-03-02, 01:33 PM
請問師兄邊度入手?
我噚日去過中環店無。這是我第一對籃球鞋。
回覆時引用此篇文章
orabuln 的頭像
預設

2017-03-02, 04:28 PM
引用:
作者: TCheung 查看文章
請問師兄邊度入手?
我噚日去過中環店無。這是我第一對籃球鞋。
Sxgo...
回覆時引用此篇文章
TCheung 的頭像
預設

2017-03-04, 10:21 PM
去過幾間reebok門巿都無,考慮緊好唔好去外國網買,今日竟然係馬喇蟲買到,仲有折添。
不過想問下個pump其實係咪裝飾無用架喇?因為今日個sales係咁講,我都覺得襟極都無乜反應。
回覆時引用此篇文章
orabuln 的頭像
預設

2017-03-05, 12:04 AM
我只可以泵脹小小,摸鞋舌頂頭邊位會摸到,撳個pump會聽到氣聲!
好似無咩實際作用,泵完唔知點放氣!
回覆時引用此篇文章
jordteam jordteam 目前離線
jordteam 的頭像
註冊日期: 2002-12-25
預設

2017-04-07, 06:15 PM
引用:
作者: orabuln 查看文章
我只可以泵脹小小,摸鞋舌頂頭邊位會摸到,撳個pump會聽到氣聲!
好似無咩實際作用,泵完唔知點放氣!
唔係呀~ 我對上次retro買. 一樣pump到一樣放到氣. 定係你指quality問題?

IF YOU HAVE A BODY. YOU ARE AN ATHLETE.
ALWAYS BE A SPONGE!
JUST DO IT!!!
回覆時引用此篇文章
TCheung 的頭像
預設

2017-04-10, 12:12 AM
話復刻OG版本但又唔係OG野,咁即係咩?
不過上次復刻買唔到,今次出左又見到上架,想買就買,都唔理咁多,無咪唔泵囉,少樣野玩啫,唔緊要啦。
回覆時引用此篇文章
orabuln 的頭像
預設

2017-04-10, 10:06 AM
引用:
作者: jordteam 查看文章
唔係呀~ 我對上次retro買. 一樣pump到一樣放到氣. 定係你指quality問題?
按好多下都唔會pump到有好脹嘅感覺... 按側邊個隱藏掣又好似放唔到氣... 可能我唔識按... 不過我都無再理會... 就咁綁鞋帶著算了...
回覆時引用此篇文章
主題工具
顯示模式

發文規則
不可以發表新主題
不可以發表回覆
不可以上傳附件
不可以編輯自己的文章

啟用 BB 代碼
論壇啟用 表情符號
論壇啟用 [IMG] 代碼
論壇啟用 HTML 代碼