通知

主題工具 顯示模式
ssurabyss ssurabyss 目前離線
ssurabyss 的頭像
註冊日期: 2010-10-18
預設

行完尖沙咀喜來登運動家

2011-07-30, 05:17 PM
尖沙咀喜來登運動家
岩岩去完 買左對Adidas Super Beast 黑全明星:$539

公鹿Jennings SW:$339<-----得XL
帝王Evans SW: $409<----得S
塞爾特人 Rondo HWC: $409<----得XL

另外有件 中國隊白色 老易11號 得S
重有D NIKE背心同波"富" 可以雙面既都係105-139到
我太肥 咩野都唔岩我 哈哈
回覆時引用此篇文章
SUN25 SUN25 目前離線
SUN25 的頭像
註冊日期: 2010-10-20
預設

2011-07-30, 11:41 PM
多謝c hing報料!
想去好耐但冇時間!
回覆時引用此篇文章
ssurabyss ssurabyss 目前離線
ssurabyss 的頭像
註冊日期: 2010-10-18
預設

2011-07-31, 03:41 PM
都係順便姐~都好過咁多人做cd-rom丫~睇完又唔會
我不嬲有好野都益下人架啦~下次都係唔報料好過
回覆時引用此篇文章
KoBe_Bryant24 KoBe_Bryant24 目前離線
註冊日期: 2009-09-16
預設

2011-07-31, 03:45 PM
support!!!!!!!!
回覆時引用此篇文章
fritzkin fritzkin 目前離線
fritzkin 的頭像
註冊日期: 2010-07-10
預設

2011-07-31, 04:02 PM
ching..有無行埋加連威老道果間愛迪達呀!
我見過都有平野架!
回覆時引用此篇文章
bush bush 目前離線
bush 的頭像
註冊日期: 2005-09-21
預設

2011-07-31, 04:03 PM
引用:
作者: ssurabyss 查看文章
都係順便姐~都好過咁多人做cd-rom丫~睇完又唔會
我不嬲有好野都益下人架啦~下次都係唔報料好過
剔卡依匙.....man!

thx!

HK-Kicks.com 只是一個黑色畫面,要大家給力網站才會有嘢睇!
回覆時引用此篇文章
danielhj2000 danielhj2000 目前離線
註冊日期: 2010-07-02
預設

2011-08-01, 05:36 PM
引用:
作者: fritzkin 查看文章
我見過都有平野架!
有咩平嘢啊,CHING?
回覆時引用此篇文章
lovejordan lovejordan 目前離線
lovejordan 的頭像
註冊日期: 2006-09-17
預設

2011-08-01, 10:46 PM
果度..不嬲多舊野................
而且d款好正...

但係斷碼多..哈哈~~~

-------不要小看女士們的收藏品.....為夢想而努力~~*≧ε≦
回覆時引用此篇文章
gaylo gaylo 目前離線
註冊日期: 2007-11-15
預設

2011-08-01, 11:54 PM
引用:
作者: fritzkin 查看文章
我見過都有平野架!
琴日行過
搵唔到有NBA既衫賣
鞋就冇留意
回覆時引用此篇文章
主題工具
顯示模式

發文規則
不可以發表新主題
不可以發表回覆
不可以上傳附件
不可以編輯自己的文章